Menu      

Szolgáltatások

A Total Studio Kft. több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik új weboldalak felépítésében illetve a már meglévő, de az évek során a változó piaci igényeket már kevésbé kiszolgáló honlapok újjászervezésében.
Szolgáltatások

Szolgáltatásaink lefednek szinte minden olyan területet, amelyek az internetes projektek megvalósításához szükségesek lehetnek, legyen szó egyszerű landing oldalról, egy cégbemutató weboldalról, egy webáruházról, vagy egy webalapú szoftverről.
A tervezéstől egészen az üzemeltetésig mindent egy kézben tudhat, amennyiben cégünket választja.

Alkalmazott technológiák

Az internet legelterjedtebb nyelvén, PHP-ban programozunk, a weboldala megjelenését pedig a legfrissebb HTML és CSS3 szabványok használatával biztosítjuk. Adatbázisok közül leginkább MYSQL-t alkalmazzuk.

Naprakész válaszok internettel kapcsolatos kérdéseire.

Tanácsadás

Naprakész válaszok internettel kapcsolatos kérdéseire. Kérdezzen minket bátran! Mert szakembertől tanácsot kérni kifizetődő döntés!

A legtöbben nem is sejtik mennyi “buktatóval” járhat egy weboldal, webáruház tervezése és kivitelezése. Ezek nagyobb része kiküszöbölhető, ha egy szakértő elmondja, mit miért és hogyan érdemes csinálni. Ön kérdezzen, mi pedig megadjuk a naprakész választ szakmai kérdéseire.

Keressen minket bizalommal

Írjon nekünk, kérjen ajánlatot és mi a lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

SEO, kereső- optimalizálás

Keresőoptimalizált kialakítás és keresőoptimalizált tartalom. Mert megfelelő SEO nélkül nincs sikeres weboldal!

Weboldalainkat keresőoptimalizált kialakítással adjuk át. Ez azonban még nem garancia a sikerhez. Mielőtt megírja saját tartalmait, meghatározza weboldala menüszerkezetét, érdemes kielemezni az adott piacot és a konkurenseket vagy megrendelni egy SEO elemzést.

Adwords és Facebook hirdetések

Vevőszerzés, látogatottságnövelés gyorsan és hatékonyan. Mert manapság már sokszor nincs idő megvárni az organikus felfutást!

A mai felgyorsult világban mindenki azonnal szeretne ügyfeleket, vevőket szerezni. Nem feltétlenül van idő megvárni, hogy a weboldal organikusan jó pozíciókat érjen el. Ekkor érdemes hirdetési kampányokat indítani, amelyek garantáltan és azonnal hozzák a számokat.

Shopify fejlesztés

Új Shopify fejlesztési szolgáltatásunkkal egyszerűen és hatékonyan alakíthatja át vállalkozását egy online áruház segítségével. Szolgáltatásaink között szerepel az egyedi design kialakítása, az integrációk és a fizetési rendszerek beállítása, valamint a teljeskörű technikai támogatás. Legyen szó kisvállalkozásról vagy nagyobb cégről, szakértő csapatunk minden lépésben támogatja Önt a sikeres e-kereskedelmi platform létrehozásában. Fedezze fel, hogyan tehetjük online üzletét még sikeresebbé!

Shopify fejlesztés

#totalstudio