info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Design, honlap tervezés

Az elképzeléseinke megfelelően megtervezzük az oldalát.

Új cég indításakor vagy a már meglévő vállalkozás arculatának frissítésekor segítünk az évről évre változó webes trendeknek megfelelő dizájn kialakításában. Válassza egyedi grafikai megoldásainkat, ha tényleg ki szeretne tűnni a tömegből.
Vagy mit szólna egy instant megoldáshoz? Már meglévő grafikák százaiból válogathat, amelyeket mi teljesen az igényeire szabunk.

  • 45000 Ft -tól

Kérjen ajánlatot

Töltse ki ajánlatkérő kérdéssorunkat, hogy minél pontosabb árajánlatot küldhessünk Önnek.

 

A webfejlesztés és a webdesign határai sokáig összemosódtak. Ennek köszönhetően nem mindig olyan weboldalak születtek, amilyenekről a megrendelő álmodott. Miért? Mert a webfejlesztés és a webdesign két külön szakma, két külön szakterület.  Sok olyan remek programozó dolgozik a fejlesztők között, akinek megvan minden képessége ahhoz, hogy összerakjon egy tökéletes honlapot, ahhoz azonban se kedve, se ideje - az esztétikai érzékről nem is beszélve -, hogy az általa létrehozott weboldal megjelenését, külalakját is olyanná varázsolja, amilyennek a megrendelő elképzelte. A disign a fejlesztéstől teljesen elhatárolt részterület, amely ugyanúgy szakembert kíván, akárcsak a kódolás. Nincs annál szomorúbb, mint amikor a felhasználó rákattint egy oldalra, majd a látványtól meghátrál és el sem jut már odáig, hogy a tartalmi résszel foglalkozzon.

 

Webfejlesztés és/vagy webdesign?

A TotalStudio csapata nem csupán profi programozókból áll, hanem hosszú évek tapasztalataival rendelkező grafikusok is segítik a munkát, akiknek köszönhetően a megrendelt weboldal nem csak gyors, könnyen kezelhető lesz - amit programozóink biztosítanak -, de megjelenésében is olyanná válik, amely megfelel a mai trendeknek és a megrendelő ízlésének egyaránt.

A TotalStudio által készített oldalakra jellemző a flat design, a modern megjelenés, a reszponzivitás, azaz a dinamikus átrendeződés, amely elősegíti, hogy minden böngészőben, minden készüléken (mobiltelefon, tablet, netbook) jól mutasson weboldala és maximális felhasználói élményt nyújtson.

Weboldalainknál elsősorban a CSS3, HTML5 adta lehetőségeket használjuk, melynek köszönhetően minimalizáljuk a képekkel megvalósított grafikai elemeket, ennek köszönhetően a honlap betöltési sebessége és gyorsasága jelentősen javul.

Grafikusaink és programozóink egyaránt értenek a “sitebuild”-hez. A stebuild-nek köszönhetően válik a Photoshop-ban (tervező program) elkészített grafika kattinthatóvá és kapja meg funkcionalitását az elkészült weboldal.

 

Mit tehet Ön?

Mire érdemes készülni, mielőtt megbíz minket weboldala vagy akárcsak a designja újratervezésével?

- Érdemes inspirálódni pl. a templatemonster.com-on, hogy kialakuljon egyfajta elképzelés arról, mit is szeretne.

- A már meglévő és kedvelt designe-elemeket (pl. logo) újra szemügyre venni és eldönteni, beleilleszkednek-e az elképzelt új arculatba.

- Ha már meglévő arculati elemhez szeretné igazítani az új design-t, a kapcsolatfelvételkor átküldeni ezt az elemet, hogy mi is lássuk, milyen hangulatra, színvilágra gondolt.

Miben segíhetünk?

  • Megmondjuk mi a trendi
  • Megrajzoljuk
  • Szétvágjuk (site build)

Mindenek előtt el kell döntenie, hogy egyedi weboldal tervet szeretne, vagy sablon alapján dolgozzunk, részleteket az oldal alján talál.

 

Mennyibe kerül?

Weboldal nyitó oldal tervet 49 900 Ft + ÁFA áron készítünk, amely két lehetséges módosítást foglal magába.

Webáruházaknál szükséges lehet aloldalak megtervezésére is. Egy aloldal tervet 15 000 Ft + ÁFA áron készítünk.

Amennyiben sablonnal készült weboldalt rendel tőlünk, a grafikai tervet ingyenesen adjuk.

Saját design

Az egyedi grafikai terveket azoknak a leendő ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek nem jelent gondot a kicsit hosszabb kivitelezési idő és a magasabb ár. Mit adunk cserébe? Magas szinvonalú, teljesen egyedi honlapot, amely megalkuvás nélkül, 100%-ban tökrözi cége profilját, igazodik minden elképzeléséhez, ugyanakkor trendi vagy ha azt szeretné, akkor pont formabontó. 

Sablon design

A sablon nem azt jelenti, hogy "sablonos" weboldalt készítünk Önnek! A kiválasztott kinézetet ugyanis nagyban át tudjuk alakítani: ha szükséges, elhagyunk elemeket, átszínezünk, áthelyezünk bizonyos részeket. Az azonban tény, hogy a grafika 80%-ban azt fogja mutatni, amit megvásárolunk, így lényegében majdnem ugyan azt kapja amit kér, de nem vonunk be külön grafikust a tervezésbe.

Tekintse meg sablonjainkat, válogasson kategóriák alapján, vagy kulcsszavak segítségével. Keressen az Ön cégére kevésbé jellemző kategóriákban, mi személyre szabjuk! 

Honlap sablonok

Elégedett ügyfeleink

  • Tamás Gergőék az oldal születésétől végig kísérték tíz éven keresztül az oldal fejlesztéseit. Azt gondolom az első mondatban benne van a lényeg. A kezdeti teljes projekt menedzsmentet követően későbbi 4 verzió design és sitebuild megoldásait szolgáltatták a cégnek. Albérlet.hu, Legény Imre
  • A TotalStudio Kft. régi ügyfeleiként szeretnénk megköszönni a rengeteg munkát, amit weboldalunk és webshopunk létrehozásába és azok folyamatos fejlesztéseibe az elmúlt évek alatt belefektettetek. Szép és sikeres munka volt, aminek a gyümölcsét azóta is élvezzük. Ledker Kft., Szentimrei-Dömötör Csilla
  • Totál profik a srácok! Vállalkozásom részére minden igényt kielégítő, reszponzív weboldalt csináltak. Csak ajánlani tudom őket! Kevin Movers, Sűrű Krisztián
  • Nagyon elégedettek vagyunk a Total Stúdióval, számos egyedi megoldásban és kivitelezésben segítették a Natur Projekt weboldalának és webshopjának elindulását. Kiváló partnerek az ötletelésben, a fejlesztésben és az üzemeltetésben. Natur Projekt, Zeliska Orsolya