info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Egyedi fejlesztés

Személyreszabjuk, megtervezzük, elkészítjük

Egyedi ötletek megvalósításával kapcsolatban is bizalommal fordulhat hozzánk, legyen szó akár egyedi weboldalról, webáruházról, CRM (Customer Relationship Management) rendszerekről, intranetekről, API-ról, egymással kommunikáló szoftverekről vagy integrációról. 

 • 390000 Ft -tól

Kérjen ajánlatot

Töltse ki ajánlatkérő kérdéssorunkat, hogy minél pontosabb árajánlatot küldhessünk Önnek.

 

A legtöbb honlapot készítő cég nem szívesen vállal egyedi fejelsztéseket, ugyanis azok a keretrendszerek, amelyekben dolgoznak (WordPress, Joomla, Drupal, stb) - bár támogatják, hogy egyedi plugineket (kiegészítő szkriptek) készítsenek hozzájuk - nagyon nehezen módosíthatók. Pályafutásunk alatt rájöttünk, hogy nincs két egyforma (egyedi) igény és megrendelő. Nagyon ritka az az eset, hogy egy weboldal megfeleljen úgy, ahogy a keretrendszer felkínálja.

Éppen ezért, az általunk fejelsztett CMS -ek úgy lettek megtervezve, hogy minél rugalmasabban kezeljék a megrendelői igényeket.

Az egyedig fejelsztések azonban nem csak az egyedi weboldalakról szólnak. Manapság egyre több szoftvert írnak át internet alapúra, ami nem is meglepő, hiszen életünk egy részét kifejzetten az interneten éljük. Egyre többen választják a távmunka lehetőségét, ehhez pedig elengedhetetlen, olyan rendszerek létrehozása, amelyek használata nem helyhez kötött. Legyen szó egy onlione számlázóról, egy készletnyílvántartó programról, vagy ügyfélkezelő rendszerekről, az ötletek tárháza kifogyhatatlani.

Mi segítünk megvalósítani elképzeléseit.

 

Egyedi weboldalak

Egyedi weboldalainkat és webshoppjainkat kifejezetten cége profiljának és az Ön elképzeléseinek megfelelően alakítják ki webes szakembereink, így azok mind a dizájn, mind a funkcionalitás szempontjából a leginkább testreszabottak. Egyedi fejlesztés során nem kell kompromisszumot kötnie, így ez a legjobb megoldás, ha nem sablonokban gondolkodik, legyen szó árajánlat kérő vagy online fizetési modulról, esetleg egy egyedi foglaló rendszerről.

Mi integráljuk weboldalába az elképzeléseit.

CRM, intranet rendszerek

Az évek során többen is megkerésték minket azzal, hogy cégük működését internet alapú szoftverekkel tegyük hatékonyabbá. Ezek a szoftverek technikai kialakításukban lehetnének akár weboldalak is, de általában komolyabb felhasználó és jogosultság kezeléssel vannak ellátva, céljuk pedig a hatékony ügyvitel biztosítása, illeszkedve az adott cég profiljába.

A lehetőségek tárháza végtelen. Amennyiben van egy jó ötlete, ossza meg velünk, mi pedig garantáljuk, hogy bizalmasan kezeljük az információkat, valamint eddigi tapasztalatainkat felhasználva megpróbáljuk már a tervezési fázisban hasznos ötletekkel ellátni, hogy az elkészült termék ténylegesen úgy működjön, ahogy azt elképzelte.

Mikor lehet ilyen szoftverre szüksége?

A CRM és intranetes rendszerek általában offline ügyviteli folyamatokat váltanak ki. Az alábbi pontok utalhatnak arra, hogy át kell gondolja cége infrastruktúráját:

 • Ha a cége a mai napig pendrive-on és emaileken cserélget EXCEL fájlokat.
 • Bizonyos üzleti folyamatok sokszor ismétlődnek, mégis emberi hibák miatt nem elég hatékonyak.
 • Ügyfelei elvesznek, nem tudja követni rendesen az életútjukat a cégen belül.
 • Ha nincsenek megfelelő statisztikai adatai olyan számokról, melyek a jövőbeli tervekhez szükségesek.
 • Ha lehetősége lenne egyéb szoftvereket összekötni és adatokat gyűjteni belőlük

Az információ értéke felbecsülhetetlen a mai világban. Minden olyan információ, mely papíron marad, esetleg elvész, törölve lesz, az nem használható fel a későbbiekben, nem lehet belőle statisztika, vagy jövőbeli terv. Ha azonban ezek az információk struktúráltan mentésre kerülnek (még ha nem is lesznek rendszeresen felhasználva) elképzelhető, hogy cége fejlődésének adott fázisában, egy döntés meghozatalakor fontos szerephez jutnak majd.

Egyedi fejlesztéseink igen széleskörűek.  

A legtöbb cégnek szüksége lehet a saját működési modelljére épülő adminisztrációs szoftverre, amellyel például megkönnyíti a könyvelés nyomonkövetését, leegyszerűsíti a dolgozók munkáját, vagy segíti a folyamatba épített vezetői ellenőrzést.

A TotalStudio vállalja egyedi webes alapú szoftverek fejlesztését, testreszabott Intranet kialakítását, melyek megkönnyítik vállalata működését és hatékonyabbá teszik a mindennapi feladatok elvégzését.

 

 

Miben segíhetünk?

 • dokumentáció készítés
 • projekt tervezés és projekt vezetés
 • web alapú fejlesztések
 • egyedi igények felmérése
 • tanácsadás

 

Egy jó egyedi projekt a tervezésnél kezdődik. Azoknál a projekteknél, amelyek meghaladják a 100 munkaórát, elengedhetetlen egy technikai dokumentáció (SRS) elkészítése. Szakembereink segítenek megírni a dokumetációt, majd a teljes feljesztés során végig követik a projektet egészen a tesztelésig.  Sőt a garanciális időszakban sem hagyjuk magára az egyedi szoftvert.

Mennyibe kerül?

Egyedi fejlesztéseknél az árképzés alapja egy jól megírt dokumentáció. Dokumentáció hiányában azonban elegendő a kiválasztott cégektől bekérni az óradíjukat, így nagyjából már sejthetjük, hogy ki dolgozik olcsóbban és ki drágábban. A teljes munkadíj ugyanis nem más, mint az óradíj és a becsült munkaórák szorzata.

Cégünk egyedi fejlesztéseknél

6000 – 8000 Ft óradíjakkal szokott kalkulálni.

A végleges árat az alábbi lépésekben szoktuk meghatározni egy nagyobb projekt esetében:

Az első árajánlat a megrendelő által felvázolt igények alapján születik meg. A legjobb eset az, ha a megrendelő már rendelkezik valamiféle dokumentációval, így pontosabb árajánlat adható.
Amennyiben nincs ilyen dokumentáció, úgy az első árajánlat mindig tartalmazza az adott projekt technikai dokumentációjának elkészítését is, ugyanis csak ez alapján készülhet egy végleges árajánlat. Ez a dokumentáció önmagában is érték, egy ilyen dokumentációval más cégektől is bekérhető pontos árajánlat.
A dokumentáció az egyes nagyobb munkafázisok munkaóra becslését is tartalmazza.
Ebből készítünk egy második árajánlatot, mely már részletesen tartalmazza, mely munkafolyamatok mennyibe kerülnek. Ekkor még lehet módosítani, esetleg elhagyni feladatokat, vagy bővíteni a projektet a rendelkezésre álló kerettől függően.

Elégedett ügyfeleink

 • Tamás Gergőék az oldal születésétől végig kísérték tíz éven keresztül az oldal fejlesztéseit. Azt gondolom az első mondatban benne van a lényeg. A kezdeti teljes projekt menedzsmentet követően későbbi 4 verzió design és sitebuild megoldásait szolgáltatták a cégnek. Albérlet.hu, Legény Imre
 • A TotalStudio Kft. régi ügyfeleiként szeretnénk megköszönni a rengeteg munkát, amit weboldalunk és webshopunk létrehozásába és azok folyamatos fejlesztéseibe az elmúlt évek alatt belefektettetek. Szép és sikeres munka volt, aminek a gyümölcsét azóta is élvezzük. Ledker Kft., Szentimrei-Dömötör Csilla
 • Totál profik a srácok! Vállalkozásom részére minden igényt kielégítő, reszponzív weboldalt csináltak. Csak ajánlani tudom őket! Kevin Movers, Sűrű Krisztián
 • Nagyon elégedettek vagyunk a Total Stúdióval, számos egyedi megoldásban és kivitelezésben segítették a Natur Projekt weboldalának és webshopjának elindulását. Kiváló partnerek az ötletelésben, a fejlesztésben és az üzemeltetésben. Natur Projekt, Zeliska Orsolya