info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Keresőoptimalizálás

Kulcsszó kutatás, PPC SEO

A keresőoptimalizás segít, hogy minél jobban rangsorolva, azaz minél előbbrébb jelenjen meg weboldala vagy webáruháza a találati listában. Szakembereink felmérésekkel, havi elemzésekkel és tanácsadással segítenek abban, hogy mit lehetne tenni a jobb találati pozíció eléréséért és megtartásáért.

  • 6 000 Ft/óra -tól

Kérjen ajánlatot

Töltse ki ajánlatkérő kérdéssorunkat, hogy minél pontosabb árajánlatot küldhessünk Önnek.

 

Egy üzleti célú weboldal, amelyet nem látogatnak elegen a cég nem megfelelő ütemű növekedéséhez vagy stagnálásához vezethet. Akár egy non-profit, akár egy üzleti jellegű oldalt veszünk figyelembe, az egyik legfontosabb cél, hogy azt minél többen megtalálják. A látogatottság és az eredményesség szorosan összefüggő két tényező az internet világában.

A keresőoptimalizálás (SEO) célja, hogy az Ön honlapját a webes keresők (mint például a Google) megtalálják, és a találati listában minél előrébb mutassák. Így több releváns látogató érheti el oldalát - ezen kersztül új ügyfeleket generálva és - növelve cége eredményességét.

Ha kevesen találnak rá honlapjára, termékeire a TotalStudio tapasztalt munkatársai rendelkezésére állnak akár egy keresőoptimalizálási tanulmány, akár maga a SEO elvégzésében.

A keresőoptimalizálás egy összetett feladat, amelyhez érdemes igénybe venni szakember segítségét. Ez a segítség szólhat kis időre, például egy  tanácsadásra, ahol felvázoljuk a tennivalókat, de lehet hosszú távú megállapodás is, amelynek keretén belül egy komlpett tervet állítunk össze, majd havi jelentéseken kersztül segítünk kielemezni az eredményeket.

Mi a legfontosabb lépés?

Örökös szabályként szoktuk említeni, hogy weboldalát elsősorban a látogatóinak tervezze, és másodlagosan a keresőknek.

Egy új weboldalnál mindig érdemes egy kulcsszó kutatással kezdeni, amely segítéségével feltárhatjuk az internetezők keresési szokásait. Sokszor tapasztaltuk, hogy a megrendelő szeretne egy bizonyos kulcsszóra előre kerülni, azonban a kutatás alkalmával kiderül, hogy az emberek nem is keresnek az adott szóra, szóösszetételre.

Második lépésben érdemes elvégeztetni egy szakemberrel az elkészült, vagy már meglévő honlap felülvizsgálatát. Előfordulhat ugyanis, hogy minimális keresőoptimalizálási módosításokra lehet szükség, melyet azonabn csak egy hozzáértő szem vesz majd észre. Ilyenek lehetnek az oldal URL struktúrájának átalakítása, a meta címkék megfelelő használata, az oldalcímek megfelelő használata. 

Folyamatos karbantartás!

Miután az oldal elindult nem lehet magára hagyni. Azok az oldalak, amelyeken nem történik tartalommódosítás, könnyen hátrébb csúszhatnak a találati listákban. Ezért érdemes honlapunkat néha módosítani, ha van hírezésre lehetőség, néha friss taralommal ellátni.

Ha nincs időnk, akkor erre szakosodott szövegíró segítségével, minimális anyagi ráfordítással érhetjük el, hogy a megfelelő tartalom honlapunkra csalogasa a keresőket.

Elemezzünk!

Végül, de nem utolsó sorban, a látogatói analítikák elemzésével gyorsan képet kaphatunk arról, hogy milyen hatékonysággal működik a weboldalunk.

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a keresőoptimalizálás terén, valamint folyamatosan figyeljük a vonatkozó szabályok változásait, így naprakész tudással állunk a legnehezebb feladatok elé is.

 

 

Mennyibe kerül?

A keresőoptimalizálás igen összetett feladat! Cégünknél minden részfeladat külön árazással szerepel. A legtöbbet kért szolgáltatás a kulcsszó kutatás, amelyet 44 000 Ft + ÁFA –tól készítünk. Abban az esetben, ha van már meglévő oldala, de úgy gondolja, nem teljesít jól a keresőkben, ilyenkor szoktuk ajánlani alap keresőoptimalizálási elemzésünket, amelyet 99 000 Ft + ÁFA -ért készítünk el.

Miben segíthetünk?

  • Kulcsszó kutatás
  • Jelentések, elemzések
  • Szövegírás
  • Technikai felülvizsgálat

 Egy weboldal keresőoptimalizálása egy jó kulcsszó kutatással kezdődik. Ennek célja, hogy meghatározzuk, hogy az oldalunkat milyen szavakkal találják meg a keresők. Ezután az elkészült vagy már meglévő weboldalt átnézzük, hogy techniakilag megfelel-e az elvárásoknak, majd szövegeket módosítunk vagy írunk, végül időközönként elemezzük az összegyűlt adatokat.

PPC hirdetések

Az organikus találatok lassan hozzák meg az elvárt sikereket, ezért ha gyorsan szeretne látogató növekedést, a PPC (Pay Per Click) kampányokkal segítünk Önnek. 

Az Adwords és Facebook hirdetések segítenek látogatókat szerezni weboldalára, így hatékonyabban és mérhetőbben értékesítheti termékeit és szolgáltatásait.

Elégedett ügyfeleink

  • Tamás Gergőék az oldal születésétől végig kísérték tíz éven keresztül az oldal fejlesztéseit. Azt gondolom az első mondatban benne van a lényeg. A kezdeti teljes projekt menedzsmentet követően későbbi 4 verzió design és sitebuild megoldásait szolgáltatták a cégnek. Albérlet.hu, Legény Imre
  • A TotalStudio Kft. régi ügyfeleiként szeretnénk megköszönni a rengeteg munkát, amit weboldalunk és webshopunk létrehozásába és azok folyamatos fejlesztéseibe az elmúlt évek alatt belefektettetek. Szép és sikeres munka volt, aminek a gyümölcsét azóta is élvezzük. Ledker Kft., Szentimrei-Dömötör Csilla
  • Totál profik a srácok! Vállalkozásom részére minden igényt kielégítő, reszponzív weboldalt csináltak. Csak ajánlani tudom őket! Kevin Movers, Sűrű Krisztián
  • Nagyon elégedettek vagyunk a Total Stúdióval, számos egyedi megoldásban és kivitelezésben segítették a Natur Projekt weboldalának és webshopjának elindulását. Kiváló partnerek az ötletelésben, a fejlesztésben és az üzemeltetésben. Natur Projekt, Zeliska Orsolya