info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Tanácsadás

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk az internetes fejlesztések területén

Igényeinek megfelelően kielemezzük már meglévő honlapját és proaktív csapatunk személyes tanácsadással segít az új weboldal megtervezésében és életre keltésében.
Napi szinten tartjuk a lépést a rohamosan fejlődő web technológiákkal, így első kézből kaphat olyan tanácsokat tőlünk, amelyekkel lépéselőnyhöz juthat versenytársaival szemben. Nézze kritikus szemmel a piacot és kérjen tanácsot tőlünk! 

 • 10000 Ft/óra -tól

Sokan elakadnak még manapság is az internet vagy a számítástechnika egyre gyorsuló és fejlődő világában.

Számos megválaszolásra váró kérdés merülhet fel Önben a domainregisztrációtól kezdve a tárhelyeken, keresőoptimalizáláson keresztül egy teljes projekt felépítéséig, amely magában foglalhatja a tervezést, az ütemezést és a projektek általános hibáit is. Mi több éves tapasztalatunkra és a folyamatos továbbképzésekre alapozva várjuk tanácstalan ügyfeleink jelentkezését! Tegye fel kérdését és mi segítünk Önnek megtalálni a választ!

Elakadt a domain választás közben? 

Mi segítünk leellenőrizni a domain foglaltságát, s ha szükséges alternatív megoldásokat javasolunk.

Nem tudja hol és kitől rendelje meg tárhelyét?

Számtalan szolgáltató üzemel a piacon a kis tárhely szolgáltatóktól az igazi multikig. Minden típusú szolgáltatónak megvan az előnye és a hátránya, de talán a legfontosabb lehet a döntésben, hogy miként állnak az ügyfelekhez. Sose csak az ár alapján döntsön! Amennyiben nem ismeri  az FTP, MYSQL, DNS kifejezéseket, inkább keressen olyan szolgáltatót, aki supportot is biztosít egyes beállítások elvégzéséhez.

Tanácstalan, hogy milyen típusú weboldal (statikus, szerkeszthető, webshop) lenne a legideálisabb az Ön cége vagy szolgáltatása számára?

Egy jó weboldal vagy webáruház létrehozásához kreatív csapat szükséges. Kerülje azokat a szolgáltatókat, akik nem tanácsolnak, hanem csak Öntől várják a javaslatokat. Egy igazán kreatív webkészítő csapat irányítja a projektet, azaz nem az a célja, hogy gyorsan letudja a munkát, hanem az, hogy az ügyfél tevékenységéhez leginkább igazodó és a mai trendeknek megfelelő oldalt készítsen, még akkor is, ha az néha a megrendelő eredeti elképzeléseivel nem is egyezik teljesen.

Keresőoptimalizálási problémája van?

Nincs egyedül! A legtöbb ember ugyan ismeri magát a kifejezést, de nagyon sokan nem tudják, hogy pontosan mire is jó a SEO. Egyben azonban mindenki egyetért: neki is kell!
Semmi gond nincs ezzel, de ez bizony munkával jár! Azok az oldalak, amelyek a keresőkben az első oldalon megtalálhatóak nem kevés pénzt és energiát fektetnek abba, hogy ott legyenek. Az optimalizálás lassú folyamat, aki pár hét alatt első helyezést ígér, arra csapja rá az ajtót, mert ilyen nincs. És még egy jó tanács: Óvakodjon a "garanciát vállalunk, hogy az első oldalra kerül" szolgáltatóktól.

Szeretne felépíteni egy új projektet, de nem tudja, hogyan kezdjen neki? Hogyan ütemezze? Milyen általános hibákra figyeljen?

Az egyedi projektekhez sok idő kell! Javasoljuk, hogy fektessen minél nagyobb hangsúlyt a tervezésre, mert egy jól megtervezett projekt kisebb eséllyel tud elhúzódni. Mindig kérjen technikai tanácsot, és ha teheti, az ötletét ossza meg másokkal is, ne tartsa titokban, hiszen a visszajelzésekből már a projekt elején eldöntheti, hogy az ötlet csak Önnek tetszik, vagy ténylegesen piaci résre talált. 

Hardverrel vagy szoftverrel kapcsolatos kérdése van?

Amennyiben ilyen kérdése van és már régóta az ügyfelünk, természetesen bármikor felhívhat minket. Bár nem ez a fő profilunk, nap mint nap ezeket az eszközöket használjuk, ráadásul mi tudjuk is, hogy mitől és hagyan  működik a számítógépünk. Önnek is szívesen segítünk, de ha rendszeres supportra van szüksége, akkor is tudunk olyan megbízható céget ajánlani, akik kifejezetten erre szakosodtak.

Meglévő, ám már idejétmúlt weboldalát szeretné megújítani és a legújabb trendeknek megfelelően kialakítani? 

Napi szinten tájékozódunk az aktuális trendekről, így ránézésre meg tudjuk mondani, hogy egy weboldal milyen minőségű, esetlegesen milyen szoftverrel lett készítve. Számunkra egy weboldal elemzése a  forrás megtekintésével kezdődik, ami olyan mint egy aláírás: egyedi és sokmindent elárul a készítőről.

A fentiek csak példák arra, mi minden válhat kérdésessé és mi mindenben tud segíteni Önnek a TotalStudio. Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Miben segíthetünk?

 • Weboldal trendek
 • Grafikai trendek
 • Tárhely biztonság, beállítások
 • Kereső optimalizálás
 • Online marketing
 • Brain storming
 • Mire figyeljen mielőtt belevágna...

Mennyibe kerül?

Amennyiben megrendeli valamely szolgáltatásunkat (weboldal, webáruház, SEO), úgy ingyenesen nyújtunk tanácsot a felmerülő kérdésekre. Egy jól funkcionáló weboldal felépítése nem könnyű feladat, a megrendelő igényei mellett meg kell felelnie az éppen aktuális trendeknek is. Ki mástól kaphatna hiteles információkat a témában, ha nem azoktól, akikre rábízza weboldala létrehozását és akik nap mint nap ebben a világban dolgoznak. Bízzon meg minket és extra információkkal látjuk el, melyek segíthetik döntéseiben.

Egyéb esetben tanácsadóink 10 000 Ft + ÁFA/óra díjon állnak rendelkezésére.

Elégedett ügyfeleink

 • Tamás Gergőék az oldal születésétől végig kísérték tíz éven keresztül az oldal fejlesztéseit. Azt gondolom az első mondatban benne van a lényeg. A kezdeti teljes projekt menedzsmentet követően későbbi 4 verzió design és sitebuild megoldásait szolgáltatták a cégnek. Albérlet.hu, Legény Imre
 • A TotalStudio Kft. régi ügyfeleiként szeretnénk megköszönni a rengeteg munkát, amit weboldalunk és webshopunk létrehozásába és azok folyamatos fejlesztéseibe az elmúlt évek alatt belefektettetek. Szép és sikeres munka volt, aminek a gyümölcsét azóta is élvezzük. Ledker Kft., Szentimrei-Dömötör Csilla
 • Totál profik a srácok! Vállalkozásom részére minden igényt kielégítő, reszponzív weboldalt csináltak. Csak ajánlani tudom őket! Kevin Movers, Sűrű Krisztián
 • Nagyon elégedettek vagyunk a Total Stúdióval, számos egyedi megoldásban és kivitelezésben segítették a Natur Projekt weboldalának és webshopjának elindulását. Kiváló partnerek az ötletelésben, a fejlesztésben és az üzemeltetésben. Natur Projekt, Zeliska Orsolya