info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Webáruház készítés

Eladni a neten velünk egyszerű lesz!

A kötséghatkony, egyszerű és könnnyen menedzselhető értékesítéshez kulcsfontosságú egy jó webáruház.
Szakembereink segítenek a vásárlói és a piaci igényeknek egyaránt megfelelő, felhasználóbarát webshop kialakításában és üzemeltetésében egyaránt.

 • 209000 Ft -tól

Kérjen ajánlatot

Töltse ki ajánlatkérő kérdéssorunkat, hogy minél pontosabb árajánlatot küldhessünk Önnek.

 

Webáruház ingyen? Lehetséges!

A webáruház-piacon több ingyenes megoldás is létezik, és ne feledkezzünk meg az áruház bérlések lehetőségéről sem. Ezek mind jó alternatívák lehetnek azoknak, akik egy kicsit is értenek az informatikához, vagy azoknak, akik nem akarnak egyedit megoldásokat.

Webáruház Total Studio módra!

Cégünk azon kevesek közé tartozik, akik nem egy ingyenes szoftvert kívánnak értékesíteni vagy tömegwebáruházat bérbe adni. A nálunk készült webshopok 100% -ban egyediek, mindig a megrendelő igényeihez igazodnak.

Sokaknak nagy misztikum lehet egy webáruház. Pedig, aki vásárolt már online - több áruházban - az észrevehette, hogy mindig ugyan azokon a lépéseken keresztül jut el a termék megvásárlásához.

Jó keresés, terméklista, kosár, regisztráció, megrendelés, bankkártyás fizetés, visszaigazolás

Röviden és tömören ez az a folyamat, ami a mai webshopok 90% -át jellemzi. Mi is úgy gondoljuk, nagyon nem kell ettől eltérni, az internetes vásárlók, amit megszoktak, azt szeretnék látni az Ön webáruházában is. Amit e felett tud nyújtani, az lesz az, amitől áruháza népszerűvé válik majd a vásárlók körében.

Egy webáruház Önmagában képtelen értékesíteni

Ezt mindig próbáljuk hangsúlyozni megrendelőinknek. Mi nem vagyunk képesek csodákra, nem tudjuk felfuttatni a webáruházat, mi csak azt ígérjük, hogy a webáruháza olyan lesz, amit a leendő vásárlók szeretni fognak, mert kényelmesen és biztonságosan tudnak vásárolni benne.


Minden webáruházat az ajánlott termékektől függően érdemes kialakítani. Van, ahol szükség van termék változat kezelésre, vagy hasonló termék ajánlásra, de vannak olyan áruházak, ahol ezek teljesen feleslegesek vagy akár zavaró tényezők is lehetnek.

Egy webáruház tervezésénél első lépésben meghallgatjuk a megrendelőt és felmérjük az igényeket. Ezt követi egy javaslattételi szakasz, azaz a feljesztőink olyan funkciókat javasolnak, melyekről tudjuk, hogy népszerűek. Természetesen, ha olyan igény is felmerül a megrendelő részéről, amiről már tapasztaltuk, hogy más, általunk készített, hasonló webáruházaknál nem vált be, akkor ezeket az információkat is megosztjuk ügyfeleinkkel. Így optimalizálható legjobban a munka és a végeredmény is, tehát az elészkészült webáruház pont azt fogja tudni és úgy, ahogyan azt a profiljához mérten tudnia kell.

Nem elég elkészíteni a webáruházat!

Miután elindult a webshop, azzal foglalkozni kell, ugyanis az online értékesítés területén hatalmas a verseny, így csak úgy tudunk talpon maradni, ha megpróbálunk vevőket csábítani áruházunkba. Erre jó megoldás lehet egy Adwords kampány vagy Facebook reklámok indítása.

A profi, értékesítést elősegítő technikák mellett azonban nem feledkezhetünk meg honlapunk tartalmáról sem! Egy webáruházat ugyan úgy kell szövegezni, mint bárelyik másik weboldalt, azaz minél több és minél egyedibb tartlommal kell ellátni. Nem elegendő a termékek leírásának bemásolása például egy másik oldalaról, ugyanis az inkább hátrány lehet a keresőben, mintsem előny. Ezen kívül érdemes folyamatosan elemezni a konkurenciát is, hogy áraink versenyképesek legyenek, mivel akik a weben vásárolnak, azok nagy százaléka  ár érzékeny és általában több oldal meglátogatása után azt fogják választani, amelyik ár-érték arányban kedvezőbb ajánlattal rendelkezik.  A potenciális vásárlót tehát megfogni és marasztalni kell, de ez innéttől már marketing…

Készíttesse el új webáruházát a Total Studio Kft. szakembereivel és mi megosztjuk önnel az online értékesítéssel kapcsolatos információinkat és tapasztalatainkat.

Mennyibe kerül?

Webáruházakat 209 000 Ft + ÁFA -tól készítünk. Ez az ár egy alap webáruházat taralmaz. Az alapon kívül rendelkezünk kiegészítő csomagokkal is, amelyek segítségével akár összekötheti saját készletkezelő programját az új webáruházzal, vagy felkínálhatja a webáruház az online kártyás fizetést.

Mit fog tudni a webáruháza?

 • menedzselhető termék kategóriák
 • egyedi termék tulajdonságok
 • részletes termék adatlap
 • összetett kereső
 • egyszerű megrendelési folyamat
 • online bankkártyás fizetés
 • kupon kezelés

Miért válasszon minket?

Számtalan webáruház sablon található az Interneten. Mi a jó bennük? Az, hogy általában majdnem mindent tudnak, amit egy webáruháznak tudnia kell. Mi a rossz bennük? Az, hogy nem egyediek és nem is alakíthatóak át a küönleges megrendelői igényeknek megfelelően. Mi kizárólag egyedi webáruházakat készítünk saját technológiával. Az egyedi igények megvalósítása számunkra rutin feladat. Erre a legjobb referencia a több mint 15 átadott webáruház.

Elégedett ügyfeleink

 • Tamás Gergőék az oldal születésétől végig kísérték tíz éven keresztül az oldal fejlesztéseit. Azt gondolom az első mondatban benne van a lényeg. A kezdeti teljes projekt menedzsmentet követően későbbi 4 verzió design és sitebuild megoldásait szolgáltatták a cégnek. Albérlet.hu, Legény Imre
 • A TotalStudio Kft. régi ügyfeleiként szeretnénk megköszönni a rengeteg munkát, amit weboldalunk és webshopunk létrehozásába és azok folyamatos fejlesztéseibe az elmúlt évek alatt belefektettetek. Szép és sikeres munka volt, aminek a gyümölcsét azóta is élvezzük. Ledker Kft., Szentimrei-Dömötör Csilla
 • Totál profik a srácok! Vállalkozásom részére minden igényt kielégítő, reszponzív weboldalt csináltak. Csak ajánlani tudom őket! Kevin Movers, Sűrű Krisztián
 • Nagyon elégedettek vagyunk a Total Stúdióval, számos egyedi megoldásban és kivitelezésben segítették a Natur Projekt weboldalának és webshopjának elindulását. Kiváló partnerek az ötletelésben, a fejlesztésben és az üzemeltetésben. Natur Projekt, Zeliska Orsolya