info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Weboldal fejlesztés, honlapkészítés

Egy jó weboldal elengedhetetlen terméke vagy szolgáltatása népszerűsítéséhez

A vásárlói és a tulajdonosi igényeket egyaránt maximálisan kiszolgáló weboldal kulcsfontosságú.
Folyamatosan nyomon követjük a webes technológiák fejlődését, ez a garancia arra, hogy az általunk készített honlapok felhasználóbarát kivitelezésűek és mindig megfelelnek a legújabb trendeknek.

 • 99 000 Ft -tól

Kérjen ajánlatot

Töltse ki ajánlatkérő kérdéssorunkat, hogy minél pontosabb árajánlatot küldhessünk Önnek.

 

Egy jó weboldal nélkül ma már nem létezik sikeres vállalkozás. Leendő partnere weboldala minősége alapján - legyen szó dizájnról vagy a profilnak megfelelő, informatív tartalomról - fogja eldönteni, hogy Önt választja-e a további együttműködéshez. Az első benyomás a XXI. században már nem a személyes találkozásnál alakul ki, hanem sokkal előbb, amikor felkeresik weboldalát. S ahogyan azt már régóta tudja mindenki az üzleti életben: az első benyomás megismételhetetlen és döntő fontosságú!

Cégünk segít Önnek, hogy ez az első “találkozás” olyan legyen, ahogyan azt elképzelte.

A TotalStudio fő profilja honlapok tervezése és kivitelezése egészen a domain regisztrációtól a tartalomfeltöltésig. Minden terhet leveszünk a válláról: Ön csak elmondja mik az elképzelései, mi pedig kész ötletekkel várjuk.

Egy jó honlap elkészítése nem kell, hogy hosszú hónapokig tartson. Cégünk szakértelmével akár egy hét alatt is lehet saját, egyedi honlapja anélkül, hogy a gyorsaság a minőségi romlásával járna. Egy jó honlapnál elengedhetetlen, hogy megfeleljen a mindenkor aktuális webszabványoknak és a keresők által támasztott komoly követelményeknek, hiszen manapság mindenki az internetet használja, azon belül is főleg a keresőket, ha meg akar találni egy céget, egy szolgáltatást vagy egy terméket.

Mi a TotalStudio-nál folyamatosan nyomon követjük a webes technológiák fejlődését, ez a garancia arra, hogy az általunk készített honlap mindig a legújabb trendeknek megfelelő.

Honlapjaink tervezése során ügyelünk arra, hogy mind a külcsín, mind a belbecs a legjobban kiszolgálja a megrendelő igényeit, ugyanakkor a lehető legegyszerűbb megoldásokra törekszünk annak érdekében, hogy a kész weboldal ne riassza el a látogatókat, vagyis a leendő ügyfeleket.

A teljesen egyedi tervezésű és kivitelezésű projektek (honlap, webshop, portál stb.) mellett cégünknél lehetőség van előre elkészített templatek vásárlására is, amelyekkel akár pár napon belül elkészülhet teljes honlapja.

Statikus honlap vagy szerkeszthető felület, esetleg webshop vagy összetett keresőkkel rendelkező oldal? Ön dönt, mi pedig megvalósítjuk elképzeléseit!

Kérjük, tekintse meg referenciáinkat és amennyiben meggyőztük, keressen minket bizalommal, legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

 

Mennyibe kerül?

Cégünk 99 000 Ft + ÁFA -tól vállalja honlapok készítését. A végleges ár függ az igényelt funkciók számától, a weboldal grafikai tervétől, az egyedi igények számától.

Mit fog tudni a weboldala?

 • kereső optimalizált kialakítás
 • egyszerű kezelő felület
 • reszonzív grafika
 • egyedi fejlesztés
 • rugalmasan bővíthető
 • fél év teljes körű garancia
 • ingyenes tanácsadás

Miért válasszon minket?

Cégünk több mint 300 cégbemutatkozó weboldalt készített 10 év alatt. Az általunk létrehozott honlapokra fél év teljes körű garanciát vállalunk.

Elégedett ügyfeleink

 • Tamás Gergőék az oldal születésétől végig kísérték tíz éven keresztül az oldal fejlesztéseit. Azt gondolom az első mondatban benne van a lényeg. A kezdeti teljes projekt menedzsmentet követően későbbi 4 verzió design és sitebuild megoldásait szolgáltatták a cégnek. Albérlet.hu, Legény Imre
 • A TotalStudio Kft. régi ügyfeleiként szeretnénk megköszönni a rengeteg munkát, amit weboldalunk és webshopunk létrehozásába és azok folyamatos fejlesztéseibe az elmúlt évek alatt belefektettetek. Szép és sikeres munka volt, aminek a gyümölcsét azóta is élvezzük. Ledker Kft., Szentimrei-Dömötör Csilla
 • Totál profik a srácok! Vállalkozásom részére minden igényt kielégítő, reszponzív weboldalt csináltak. Csak ajánlani tudom őket! Kevin Movers, Sűrű Krisztián
 • Nagyon elégedettek vagyunk a Total Stúdióval, számos egyedi megoldásban és kivitelezésben segítették a Natur Projekt weboldalának és webshopjának elindulását. Kiváló partnerek az ötletelésben, a fejlesztésben és az üzemeltetésben. Natur Projekt, Zeliska Orsolya