Menu      

Webáruház-készítés

Egy jó webáruház ismérve, hogy a látogató gyorsan és egyszerűen el tud igazodni a kínált termékek között, valamint hogy kevés olyan tényezővel találkozik, amely eltántorítja a vásárlástól. Az ilyen webáruházak az adott profilnak megfelelőek, hiszen egészen másfajta webshopra lesz szüksége egy élelmiszerekkel foglalkozó cégnek, mint egy gépipari vállalkozásnak.
Webáruház-készítés

Cégünk azon kevesek közé tartozik, amelyek nem egy ingyenes szoftvert kívánnak továbbértékesíteni vagy tömegwebáruházat bérbe adni.
A nálunk készült webshopok 100%-ban egyediek, azaz mindig a megrendelő igényeihez igazodnak.

egyedi igényekre szabva

A webáruházaknál szinte létszükséglet az egyedi fejlesztés, hiszen enélkül sokszor megvalósíthatatlan a teljes ügyfélelégedettség. S bár ezeknek az elkészítése általában hosszabb időt vesz igénybe - és költségesebbek is -, mint instant társaik, az egyedi funkciók és modulok garantálják, hogy kitűnjenek a tömegből, s ezáltal a vásárlók az adott terméket itt rendeljék meg.

integrálhatóság

Egy jó webáruház sokkal több, mint amit a vásárlók látnak! A háttérben olyan rendszerek futnak, amelyek nagyban megkönnyítik a különféle folyamatokat és magát az értékesítést. Legyen az egy számlázó, egy raktárkezelő vagy szállítócég-összekötés.
Mi nem ismerünk lehetetlent, szinte korlátok nélkül képesek vagyunk megvalósítani internetes vízióit.

egyszerű kezelőfelület

Minél könnyebben tudja menedzselni termékeit és rendeléseit, annál több ideje marad arra, hogy a vevőszerzéssel foglalkozzon. Webáruházaink adminisztrációs felületei - alapesetben is -egyszerűek és rugalmasak, ám külön kérésre ezeket is egyedire tudjuk szabni, hogy tökéletesen alkalmazkodjanak az Ön igényeihez. rugalmasan bővíthető

Egy vállalkozás beindításakor sokszor elegendő egy “egyszerű” webáruházzal megjelenni az adott piacon. Ám, ahogy a rendelések szaporodni kezdenek, az adminisztratív feladatok is megsokszorozódnak. Mi pontosan tudjuk, hogyan gyorsítsuk fel és egyszerűsítsük le az ügyviteli folyamatokat, akár meglévő modulok utólagos beépítésével, akár egyedi fejlesztésekkel.

milliárdos bevétel

A néhány tízezer forintot generáló webáruháztól a havi több 10 milliós forgalmú webshopig mi már mindenféle projektet lemenedzseltünk. Ez a garancia arra, hogy az Ön igényeinek megfelelő webáruház is pontosan olyan lesz, amilyennek megálmodta és amilyenre szüksége van.

tanácsadás

Egy webáruház tervezése és kivitelezése során számtalan kérdés felmerülhet Önben. Mit, hogyan, miért? Mi jól ismerjük a webshopok indításának és működtetésének legapróbb mozzanatait, legfontosabb lépéseit. Kérdezzen bátran, és eloszlatjuk az Önben felmerülő kételyeket már az első találkozásunkkor.

webáruházban otthon vagyunk

A több mint 50 átadott webshop a garancia arra, hogy az Önével sem hibázunk!
Működésünk során még sosem adtunk át olyan webáruházat, amely becsődölt volna.
Webshoptulajdonos partnereinkkel hosszútávú, jó kapcsolatot ápolunk .

Tekintse meg legfrissebb webáruház-referenciáinkat.

Minden webáruház kicsit más

Minden webáruház ugyanolyan, hiszen mindegyikben vásárolni akarnak a látogatók. Mégis minden webáruház kicsit más! Az egyik valamiért jobb, mint a másik, jobban szeretik az emberek. S bár sok esetben az ár döntő szempont, mégsem minden esetben ez alapján választanak online boltot a látogatók.

Bevalljuk, mi sem vagyunk csodatévők! Egyedül mi sem tudjuk felfuttatni webshopját! Csak azt ígérhetjük meg, hogy az általunk készített webáruház olyan lesz, amelyet a leendő vásárlók szeretni fognak, mert egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan tudnak vásárolni benne.

Mi a titkunk? Az, hogy minden webáruházat az adott terméknek megfelelően alakítunk ki. Valahol szükséges a termékváltozat-kezelés, vagy hasonló termék ajánlása, de léteznek olyan áruházak, amelyeknél ezek teljesen feleslegesek vagy kifejezetten zavaróak. És ez csak egy tényező...

Érdemes átbeszélni egy találkozó keretein belül, hogy miként képzeli terméke értékesítését, mi pedig javaslatokat teszünk az optimalizálásra és a megvalósításra is.

Webáruház készítés több éves tapasztalattal.

Webáruházat szeretne?

Olyan webshopot, amely maximálisan kiszolgálja 
a tulajdonosi és a vásárlói igényeket egyaránt?

Kérje egyórás ingyenes konzultációnkat

Nem elég elkészíteni a webáruházat!

Minden ügyfelünknek felhívjuk a figyelmét arra a mostoha tényre, hogy nem elég leprogramozni és beindítani egy webáruházat! Az online értékesítés területén hatalmas a verseny, így ebben a szektorban csak úgy lehet talpon maradni, ha sikerül vevőket csábítani a webáruházba, illetve ha a már meglévő vevőkört sikerül megtartani. Erre az egyik legjobb megoldás egy Adwords kampány vagy Facebook reklámok indítása. 

A profi, értékesítést elősegítő technikák mellett azonban nem feledkezhetünk meg honlapunk tartalmáról sem! Egy webáruházat ugyanúgy szövegezni kell, mint bármilyen egyéb weboldalt, azaz minél több és minél egyedibb tartalommal kell ellátni. Nem elegendő a termékek leírásának bemásolása például egy másik oldalról, ugyanis ezinkább hátrány lehet a keresőkben, mintsem előny. Ezen kívül érdemes folyamatosan figyelni a konkurenciát is elemezni a látottakat. 

A potenciális vásárlót tehát megfogni és marasztalni kell, de ez innentől már nem programozási kérdés, hanem marketing…

Blog

Bejegyzéseinkben szakmai cikkeket, aktualitásokat osztunk meg olvasóinkkal, amelyek számos hasznos információt tartalmaznak, azok számára, akiket érdekel az internet világa.
Látogasson vissza rendszeresen és ismerje meg legfrissebb munkáinkat, inspirálódjon vagy bővítse webes tudását!

Tovább

#totalstudio