Menu      

Weboldal- fejlesztés, honlapkészítés

A vásárlói és a tulajdonosi igényeket egyaránt maximálisan kiszolgáló weboldal kulcsfontosságú. Folyamatosan nyomon követjük a webes technológiák fejlődését, ez a garancia arra, hogy az általunk készített honlapok felhasználóbarát kivitelezésűek és mindig megfelelnek a legújabb trendeknek.
Weboldal- fejlesztés, honlapkészítés

Több száz referenciamunkával a hátunk mögött jól tudjuk, mi kell ahhoz, hogy egy weboldal megfeleljen mind a megrendelői elvárásoknak, mind a látogatóknak. Azt biztosan állíthatjuk, hogy nincs két egyforma weboldal, sőt nincs két egyforma igény sem, emiatt pedig szinte lehetetlen sablon alapján, kompromisszum nélkül felépíteni egy oldalt. Nálunk azonban - az egyedi fejlesztéseknek köszönhetően - nincsenek félmegoldások.

egyedi fejlesztés

Nincs két egyforma projekt, két egyforma ügyfél, két egyforma weboldal. Az egyedi igények szinte minden munkánknál felbukkannak, bár a megrendelő ezzel sokszor nincs is tisztában. A plusz kérések és igények sok cégnél problémát jelenthetnek, de nem nálunk! Mi a maximális elégedettségre törekszünk - kompromisszumok nélkül. 

egyszerű kezelőfelület

A pályán töltött hosszú évek tapasztalatai azt mutatják, hogy jobb, ha az adminisztrátorok kezét vezetjük. A túl nagy szabadság sokszor hatalmas károkat tud okozni. Adminisztrációs felületeink segítségével gyorsan és könnyedén frissen tartható a weboldal, a beépített “fékek” pedig garantálják a kialakított rendszer biztonságát.

rugalmasan bővíthető

Jól tudjuk, hogy a felhasználói visszajelzések fontosak, és érdemes rájuk hallgatni. Az általunk készített honlapok éppen ezért rugalmasan bővíthetőek, akár már kész modulokkal, akár egyedi fejlesztésekkel. A cél, hogy az oldal minél jobban kiszolgálja a megrendelői igényeket és a célközönség számára is kényelmes használatot biztosítson.

keresőoptimalizált kialakítás

Gyakran előfordul, hogy bár egy weboldal teljesen új, látszólag minden rendben vele, mégsem tud előrébb jutni a keresők találati listájában. Ez sokszor a kódon és az alapbeállításokon múlik, amelyhez az ügyfél bizony nem ért. A keresőoptimalizálás egy külön műfaj, de mi szögegyszerűen közelítjük meg a kérdést és pont olyan kódot írunk, amit a keresőmotorok szeretnek. A többi már csak a tartalmon múlik...

ingyenes tanácsadás

Weboldalkészítés tanácsadás nélkül? Sajnos létezik, de nem nálunk! Mi, ha kell, ellentmondunk a megrendelőnek - természetesen érvekkel alátámasztva az álláspontunkat. Pontosan tudjuk, hol van a fény a sikeres weboldalhoz vezető sötét alagút végén! Bízzon a tanácsainkban, mert célunk, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozzon tőlünk.

reszponzív grafika

Manapság már a legtöbben mobil eszközökről interneteznek, a weboldalakat pedig sokkal inkább telefonról vagy tabletről nézik, mintsem PC-ről. Az általunk készített honlapok, éppen ezért, minden esetben reszponzívak, azaz mobil eszközökre is optimalizáltak - bármilyen nézetben mutatósak és jól használhatóak.

hetente legalább egy weboldalt átadunk

Nem telhet el úgy egy hét, hogy ne adnánk át legalább egy új projektet.
Több mint 600 referenciával a hátunk mögött, magabiztosan állíthatjuk: tudjuk, mitől lesz sikeres egy weboldal.

Tekintse meg korábbi munkáinkat!

Weboldalkészítésben otthon vagyunk

Szeretne egy olyan weboldalt, amely mind az Ön elvárásainak, mind a látogatók igényeinek maximálisan megfelel?

Keressen fel minket budapesti irodánkban, ahol egy kávé mellett átbeszélhetjük ötleteit.

Már az első találkozásnál érezni fogja, mi proaktív módon segítünk elképzelései megvalósításába - nem csak meghallgatjuk a kéréseket és bólogatunk.
Részletesen megnézzük a honlapkészítés lépéseit, felmérjük az igényeit, kiderítjük, melyek a projekt gyenge pontjai és a megoldást is felvázoljuk ezekkel kapcsolatban.

Weboldalkészítés tapasztalt csapattól.

Új weboldalt szeretne?

Kérje egyórás ingyenes tanácsadásunkat!
Beszéljük át elképzeléseit

Blog

Bejegyzéseinkben szakmai cikkeket, aktualitásokat osztunk meg olvasóinkkal, amelyek számos hasznos információt tartalmaznak, azok számára, akiket érdekel az internet világa.
Látogasson vissza rendszeresen és ismerje meg legfrissebb munkáinkat, inspirálódjon vagy bővítse webes tudását!

Tovább

#totalstudio