Menu      

Weboldal, webáruház tanácsadás

Nem tudja hol kezdje? A weboldalkészítés bonyolult folyamat, mi azonban segítünk kiigazodni benne, és meghozni a legjobb döntéseket! Kérdezzen tőlünk!
Weboldal, webáruház tanácsadás

Igényeinek megfelelően kielemezzük már meglévő honlapját és proaktív csapatunk személyes tanácsadással segít az új weboldal megtervezésében és életre keltésében.
Szemmel tartjuk a rohamosan fejlődő webtechnológiákat, így tőlünk első kézből kaphat olyan tippeket, amelyekkel lépéselőnyhöz juthat versenytársaival szemben. Nézze kritikus szemmel a piacot és kérjen tanácsot tőlünk! 

Miben segíthetünk?

Számos kérdés merülhet fel Önben, ha azt tervezi, weboldalt készíttet, legyen szó a domainregisztrációról, a tárhelyről, a keresőoptimalizálásról vagy akár az egész projekt felépítéséről. Tőlünk bátran kérdezhet, mert ügyfeleinkkel a tervezéstől kezdve együtt gondolkodunk, minden kételyt eloszlatunk, ráadásul így hatékonyan kiküszöbölhetőek a honlapkészítés során felmerülő általános hibák is.

Milyen típusú weboldalt szeretne?

Weboldalból sokfélét ismerünk, a lehetőségek tárháza pedig végtelen.
Mi segítünk eligazodni köztük, és kiválasztani azt a megoldást, amelyik a projekttel kapcsolatos elképzeléséit a leginkább kiszolgálja. Ötlete van, de elakadt?

Szeretjük az egyedi ötleteket, ám a legtöbben nem számolnak a buktatóival. Ezért már a projekt elején érdemes kikérni egy szakember tanácsát, hogy elkerülje azokat a hibákat, amelyek jelentős idő- és pénzveszteséget okozhatnak.Keresőoptimalizálási problémája van?

Keresőoptimalizálás nélkül nincs sikeres weboldal! Mi garantáljuk, hogy a kód SEO barát legyen, bizonyos dolgokat pedig Ön is meg tud tenni annak érdekében, hogy honlapja látogatottsgát növelje. Ha pedig profi segítsége lenne szüksége, külön szolgáltatásként, SEO szakemberünk is rendelkezésére áll.

Hol tároljam a weboldalamat?

A weboldalnak tárhelyre van szüksége. Ez lehet egy külön szolgáltató vagy kérhet mindent egy kézbe - nálunk. Bármelyik megoldást is választja, érdemes jól skálázni a tárhelyet, attól függően, mekkora forgalmat generál a weboldal illetve mennyi adatot tárol.


Szoftver, hardver?

Ma már egyre többen értenek a számítógépekhez, ám sokaknak még mindig gondot okozhat például egy levelezőprogram kiválasztása, a beállításokról nem is beszélve. Nekünk ez a kisujjunkban van, segítünk dönteni milyen alkalmazásokat használjon.


kérdezzen,
mi válaszolunk,
otthon vagyunk a webes témákban

Amennyiben velünk dolgozik, mi folyamatos tanácsadással segítjük a teljes projekt alatt, sőt nem hagyjuk magára a projekt befejezését követően sem. Hiszen a weboldal, a működés során, akár olyan információkat is szolgáltathat, amelyek alapján elképzelhető, hogy módosítani kell bizonyos dolgokat. 

Az sem akadály, ha más fejlesztőcsapattal szeretne dolgozni, ettől függetlenül szívesen teszünk - objektív, külső szemként - javaslatokat. 

Egy fontos tanácsot már most adunk:

Sose dolgozzon olyan fejlesztőkkel, akik nem javasolnak, csak bólogatnak!


Ön nem fejlesztő, így meglehet, hogy már a kezdetekkor félresiklik a tervezés. Sokszor találkozunk olyan ötletekkel, amelyek bár jók, a megvalósításuk nagyon drága. Ilyenkor két út áll a fejlesztő előtt: tisztázza ezt az ügyféllel vagy belefog a kódolásba és a végén benyújtja a nem várt mértékű számlát. 

Egy másiktípus hiba, amikor a megrendelő olyan elrugaszkodott ötlettel áll elő, amelyről mi már tudjuk - 15 éves tapasztalatunk tükrében -, hogy a felhasználók nem fogják érteni. 

Kérjen tanácsot!

Jelentkezzen 1 órás ingyenes tanácsadásunkra!

#totalstudio